torsdag 21 augusti 2008

Eli & pudlarna

Eli och Liz hälsade på mig och pudlarna i går. Eftersom det var vackert väder kunde vi sitta ute och njuta.

9 kommentarer:

c och Saga sa...

Hej! Vilka fina pudlar, så söta! Tänkte skaffa pudel förut, har alltid varit svag för rasen. Mamma hade det när jag va liten, men valde sen att föda upp en annan ras. När det va dags för mig att skaffa hund så blev det tyvärr (med tårar) ingen pudel.. Jag fick en sjukdom som gör att det är svårt för mig att klara av pälsvården och jag tycker att man inte ska klippa ner en pudel. Dom ska ha sin päls å frissa *ler* Men kärleken till rasen finns kvar och skulle mer än gärna önska att jag kunde ha en liten toy. Ha det bra

MY WHITE COTTAGE sa...

Ditt växthus är verkligen helt fantastiskt! Jag tycker dina Mårbackapelargoner ser superfina ut!!!

Ha en skön helg!
Många kramar Jenny

c och Saga sa...

SVAR: Hittade du inget bild?! *hmm* har massor! Prova att gå in på Kategorin Hund, där borde det finnas... I alla fall så blev det en röd dvärgpinscher tjej. Hon är 6 mån nu.

Camillas Foto sa...

Det ser härligt ut att sitta och njuta i trädgården tillsammans med hundarna.

Om jag kommer upp till Stockholm går jag jättegärna på en fotopromenad tillsammans med dig och hundarna.
Kram
Camilla

Em sa...

Dear Hedvig, Your photos have given me so much pleasure. I have been home late for a number of nights and this evening I got the chance to look at your blog again. The photos are beautiful and it is so relaxing just looking at them - a sort of tranquility with your dogs posing and behaivng so well. I loved Otto and the way he is looking at your 'family.'

Johanna sa...

Hej!
Jag heter Johanna.
Du har en jätte fin blogg, och jätte fina pudlar :) Jag har själv en pudel. Han heter Zelvin, Mellan vit. Han hälsar :)
Ha en fortsatt trevlig dag :)
Kolla gjärna in våran blogg!!
http://zelvin.doggyblogg.se

Ninni sa...

Som vanligt, härliga bilder här hos dig:-) Här är vädret ostadigt, sol ena minuten och regn nästa. Apropå det c och saga säger om klippning av pudlar så har jag sett att i Brasilien så klipps de på ett annat sätt. Med rundare former eller hur jag ska förklara det...Är det olika mode i det också?
Må så gott! Kram Ninni

Lapplisor sa...

onderbart om ny kan sitta i mitt fran naturen ...härlig är den växthuset.
♥☼♥ Barbara ♥☼♥

Hundmodebloggen Posh Poodle sa...

Eller hur! Jag tror att det är många som inte orkar fostra sin hund, som varken tränar på kurs eller själva. Och då är det ju säkert bekvämt med flexi så att de slipper bry sig. Men jag avskyr det! En gång blev Maggie attackerad och skadad av en collie i parken. Tio meter bort, i andra änden av rullkopplet, stod en tafatt kvinna och sa: "Oj, men han gillar ju inte valpar". Som tur var fick Maggie inga men, men gud vad hemskt det var.

Javisst blev tröjan fin! Så gulligt av Monica att sticka och skicka den till oss.

Jag längtar tills vi ska komma och hälsa på!
Kram!