onsdag 22 oktober 2008

Margareta Swartling

Margareta Swartling driver företaget Balance Your Life och är diplomerat instruktör till CANTIENICA® metoden. Hon är utbildat i Schweiz hos Benita Cantieni.
Ni måste gå in på hennes hemsida och läsa om denna speciella träning.
Balance Your Life
Jag går hos Margareta tre gångar i veckan och tycker det är en fantastisk bra träningsform. Margareta är en otrolig duktig instruktör. Tidigare gick jag två dagar i veckan och syrketränade med instruktör men det här känns lika bra. Första gången får man gå gratis. Kom och prova på.
Pudlarna fick självklart vara med på bilden. Sophie sitter i Margaretas knä, Nellie, Maggie och Gucci i fåtöljen.

7 kommentarer:

organic-lizzi sa...

Gikk inn på siden hennes..Det så jo bra ut det:-))Må si jeg er imponert over "treningsdisiplinen"din...:-))
Heidundrene deilig dag&Stooor klem fra Randi

Camillas Foto sa...

Det var intressant att läsa om!
Det är otroligt viktigt att hålla sin kropp i form och att bygga upp muskler, själv tränar jag också tre gånger i veckan men jag håller mig till styrketräning.
Nu åker jag på semester opch kommer tillbaka i november.
Ha det bra Hedvig
Camilla

Photos by Storm sa...

Vad härlig din träning ser ut. Själv flänger jag mest runt i skog och mark med hundarna. Men det ger ju också bra träning. Söta vovvarna som sitter så fint på rad/Lis

organic-lizzi sa...

Din tøysekopp:-))Jeg har ikke spist kjøtt på 23 år,men egg har jeg spist inntil nå..Prøvde en bit av lam for noen år siden,men det bare vooookste i munnen...
Lurer litt på om jeg kan ta et nattog og være et par dager i slutten av nov..Det er så vanskelig å komme fra alle dyrene,men jeg vil!!
Fortsatt deilig kveld&Stooor klem fra Randi

rajson sa...

Kikade också in på hennes sida!Verkar mkt intresant-skulle säkert passa mig som hansken.Tyvärr finns nog inget liknande här hos mig.Det är mest hurtiga Friskis o svettis osv.Har svårt att motivera mig till att passa tider på min fritid.Vill helst träna när det passar mig.
Stora dottern läser till sjukgymnast så hon är på mig hela tiden.Har fått diverse bra träningstips.Det gäller bara komma ihåg.
Ha en skön kväll!

Karin A sa...

Alltid intressant att läsa om nya träningsperioder! Jag är - tyvärr - en periodare när det gäller träning. Just nu hinner jag inget (och eftersom jag precis slutat cykla dagligen är det lite synd) men annars brukar det bli joggning eller gympa. Ha en bra torsdag! Kram Karin

Annika sa...

Ja, det skulle jag behöva :o) Är en f.d elitgymnast, men man kan ju inte leva på gamla meriter. Styrkan å konditionen idag är inte riktigt i klass med hur den var... då :o)

Ha det gott å träna på :o)