måndag 14 december 2009

Snö över Stockholm

I dag ligger ett tunt snötäcke över Stockholm. Hoppas inte vintern har kommit för att stanna.

5 kommentarer:

Ninni sa...

Vilken fin utsikt du har! Vi har också ett tunt snötäcke och tre grader kallt. Nu kan det faktiskt få ligga kvar över jul här hos oss tycker jag. Nu slipper jag sitta och åka drygt två mil till jobbet varje dag och oroa mig för snöstorm och halka eftersom jag är ledig :) Det blir ju liiite ljusare med snön på marken.
Ha det så gott!
Kram!

Photos by Storm sa...

Gillar du inte snön? Som hundägare brukar man ju tycka det är skönt att slippa torka leriga tassar. Jag har ju åtta tassar att ta hand om och du har ju ännu fler. Kram Lis

bakom berget sa...

Jag håller med! Jag vill ha några minusgrader men ingen snö. Det är det bästa pudelvädret! Jobbigt med snöbollar som fastnar kring benen.Jag har ju två, av den största sorten.
Hej från Åsa.

Karin A sa...

Åhh så vackert med snön. Den kom när vi åkte därifrån (jag mötte upp spanska vänner i Stockholm och de hade sett fram emot snö...några flingor blev det på lördag). :) Härliga bild och utsikt! Ha en fin vecka!

Kram Karin

Em sa...

I love the way the smoke from the chimney hangs in the air. Perhaps you will get a white Christmas. The idea of a white Christmas always sound romantic to me.