lördag 31 juli 2010

Vita-Mix

Min sista investering är drink machinen Vita-Mix. Den är helt fantastisk och med den gör jag mina gröna smoothies. Så gott och nyttigt! Om ni vill läsa mera om gröna smoothies så gå in på
Sund.nu

6 kommentarer:

Photos by Storm sa...

Åh, så gott och nyttigt. Mycket kalla och goda drycker har krävts den här fina sommaren. Jag känner mig just nu lite låg inför arbetsstarten i morgon. Hade gärna varit ledig en vecka till men jag kan absolut inte klaga på mitt semesterväder/Kram

rajson sa...

Detta skulle jag behöva just nu.
Befinner mig i Sthl och hjälper dottern att flytta till en studentlägenhet efter att bott i andra hand på Kungsholmen.Bilen är överfull.
Just nu är vi inhysta på Stallmästargården över natten då hon inte får tillgång till studentlyan förrän imorgon. Men det är synd att klaga med tanke på boendet.Ska passa på och prova deras fina kök.
HA det gott!

Sille sa...

Da gleder jeg meg til å komme å teste snart! Klem

Karin A sa...

Spännande, både med en Vita-Mix och gröna smoothies. Det där får jag kolla upp! Tänkte nämligen köpa mig en blender...

Hoppas du har en fin sommar!
Kram Karin

Camillas Foto sa...

Låter intressant!
Vad har du för ingredienser i dina gröna smoothies? Själv brukar jag göra smoothies med blåbär (kanske inte lika nyttigt).
Ha det bra
Kram

susie sa...

Hedvig, jag köpte min VitaMix för två år sedan. Jag älskar den!! Jag vill gärna göra lite sunda smoothies. Jag brukar göra med jordgubbar och tofu. mums. stor kram!