tisdag 5 januari 2010

Maggie & Marie Bushill

Min kompis Marie Bushill hälsade på i kylan. Hon är fotograf och bosatt i England. Gå in på hennes hemsida och titta.

4 kommentarer:

rajson sa...

Duktig väninna du har. Har precis varit inne och kikat.
Har länge lovat att fotografera min svägerskas hästar, har inte blivit av ännu. Blev lite inspirerad när jag kikade på Maries foton. Problemet är att jag inte "kan " hästar.Undrar om man kan fånga dessa vackra djur rättvis utan att vara "hästvän"?
Hoppas på mildare temp. Ska till Davos med hela familjen i slutet av veckan. Borde vara mindre kallt där nere. Stora dottern flyger imorgon toll Klosters, får ringa henne se om det verkar bättre.
Kom just på att där kan man kanske fotografera hästar!
De brukar ha hästpolo i snö!?
Ha det gott!

Jenny och Qing sa...

God fortsättning
Jag har precis startat upp en ny blogg om mig och min hund. Bloggen kommer innehålla allt från tips och trix, problemlösning, recensioner och bilde från trimmet. Jag kommer även blogga om vår väg till lydnaschampionatet. Jag kommer även dela med mig av den utbildning till allmänlydnadsinstruktör som jag kommer att påbörja nu i Januari.

Häng med och dela erfarenheter med mig och Qing

organic-lizzi sa...

Hei vennen:-)..Deilig bilde av vakre "damer"...:-)
Masse fint på hennes webside,men synes det med hund i forgrunnen og alle sauene bak var helt utrolig..Hunden har et så spesielt uttrykk!
Kooos dag & Stooor klem Randi

Jenny och Qing sa...

Tack. Har jobbat och jobbar väldigt mycket med Qing då vi har en svår problematik. Qing är en väldigt osäker hund så man få testa på saker och arbeta på olika sätt i olika situationer. Det gäller hela tiden att hjälpa honom att inte bli för rädd och osäker på folk eller sitiationer. Kommer skirva mer om detta i min blogg. Dina hundar är ju helt underbara, meen så är ju alltid pudlar det=)
Ha en bra dag!