lördag 26 april 2008

Gucci

Gucci - som började bli stressad och hade för mycket mjölk - är nu hos min uppfödare som har erfarenhet av valpkullar. När allting fungerar bra kommer de hem igen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men lilla raringen...vilken blick du fångat..det gör ont i magen att se och det påminner när min kisse fick bebbar och det gick fel! Du gör helt rätt som tar henne till någon som är mera erfaren trots att jag förstår att det är jobbigt och ledsamt! Men det är för Guccis skull!!

Jag hoppas verkligen allt kommer gå bra och tror det av hela mitt hjärta! Jag håller alla tummar jag kan!!

En stor kram till er allihopa!!

KRAAM!!

Anonym sa...

Jag läste nu i en annan blogg att du kände dig ledsen för att du kände att du misslyckats denna gång men det är inte sant...du har gjort något som är mera starkt än om du hade fortsatt försöka själv...du har lämnat bort din underbara Gucci till någon som kan hjälpa henne på ett annat sätt just nu!! Det är starkt gjort!!

En till kram skickar jag till dig och Gucci!!

Randi sa...

Jag hoppas nu av hela mitt hjärta att Gucci snart är hemma igen med sin lilla valp. Du vet ju att du gjort helt rätt och att de är i goda händer nu. Tänker på er!
Stor kram Randi

Karin sa...

Jag håller mina tummar och tår för att allt ska gå bra med Gucci och hennes valp. Jag förstår att det måste vara svårt att lämna bort henne tillfälligt men du tänker på deras bästa. Ta hand om dig! Tänker på er. Kramar Karin

Ninni sa...

Jag kan bara hålla med de andra ...du har gjort helt rätt och det är inget misslyckande att få hjälp från någon som är mera erfaren. Håller tummarna jag också!!
Kram Ninni

Anonym sa...

Oj då jag läser om lilla Gucci och hennes valp, hoppas allt är bra och att de mår bra där hos uppfödaren. Du ska se att allt ordnar sig.. Kram Monica